Esenyurt'ta Yangın Son Dakika : Esenyurt Ta Mobilya Dukkaninda Korkutan Yangin Son Dakika / Sokak'ta bulunan 5 katlı binanın çatısında saat 10.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Esenyurt'ta Yangın Son Dakika : Esenyurt Ta Mobilya Dukkaninda Korkutan Yangin Son Dakika / Sokak'ta bulunan 5 katlı binanın çatısında saat 10.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.. Yangın sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İstanbul son dakika haberleri : Esenyurt'ta plastik ham madde imalatı yapan fabrikada yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan plastik fabrikasında gece saatlerinde yangın çıktı. İstanbul esenyurt 'tan son dakika haberi geldi.

Esenyurt'ta plastik ham madde imalatı yapan fabrikada yangın çıktı. İstanbul esenyurt kıraç'ta plastik fabrikasında yangın çıktı. Yangın, kısa sürede büyüyerek yanındaki fabrikalara da daha sıçradı. Yangın sonrası bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Akçaburgaz mahallesi'ndeki fabrikadan saat 00.15 sularında alevlerin yükseldiğini görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine.

Son Dakika Esenyurt Ta Fabrika Yangini
Son Dakika Esenyurt Ta Fabrika Yangini from cdn.karar.com
Boya ve tiner bulunan depodaki yangını söndürmek için çalışmalar sürüyor. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Esenyurt'ta 5 katlı binanın çatı katı alev alev yandı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi'nde bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta sabah saatlerinde palet fabrikasında çıkan yangın bitişikteki fabrikalara da sıçradı. İstanbul esenyurt'ta palet fabrikasında başlayan yangın büyüyerek diğer fabrikalara da sıçradı. İstanbul son dakika haberleri : Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Esenyurt'ta 30 katlı bir binanın 12'nci katında yangın paniği. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bulunan bir sanayi sitesinde yangın meydana geldi. Esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın çevredeki binalara da sıçradı. İsanbul valiliği yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Dumanlar arasındaki eve giren itfaiye ekipleri üst kattaki vatandaşlara, herkes nefes alacağı yerlere geçsin diyerek seslendi. Çıkan yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. İstanbul esenyurt 'tan son dakika haberi geldi. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Boya ve tiner bulunan depodaki yangın büyük uğraş sonucunda kontrol altına alındı. İstanbul esenyurt'ta, 7 katlı binanın giriş katındaki elektrik panosunda çıktığı öne sürülen yangında üst katlarda mahsur kalan 8 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı. Apartmanda mahsur kalan vatandaşları itfaiye ekipleri kurtardı. 15 şubat 2020 117 0. Olay yerinde polis ve itfaiyenin çalışması sürüyor.

60 itfaiye aracı ve 170 personelle müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı. Esenyurt'ta araç klimaları üreten 3 katlı bir fabrikanın bodrum katında yangın çıktı. İstanbul esenyurt kıraç'ta plastik fabrikasında yangın çıktı. Boya ve tiner bulunan depodaki yangın büyük uğraş sonucunda kontrol altına alındı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Son Dakika Esenyurt Ta Okulda Yangin Oy Sayimina Ara Verildi Gundem Haberleri
Son Dakika Esenyurt Ta Okulda Yangin Oy Sayimina Ara Verildi Gundem Haberleri from im.haberturk.com
Olay yerinde polis ve itfaiyenin çalışması sürüyor. Esenyurt'ta 5 katlı binanın çatı katı alev alev yandı. Gündem 18 saat önce i̇stanbullular bayram tatili için yollarda. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Esenyurt yangın etiketine sahip 3 sonuç bulundu. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul valiliği ve i̇bb'den yapılan son dakika açıklamasında yangının kontrol altına alındığı bildirildi. Esenyurt'ta 30 katlı bir binanın 12'nci katında yangın paniği.

Gündem 18 saat önce i̇stanbullular bayram tatili için yollarda.

Esenyurt'ta bir binanın 2'nci katında yangın çıktı. İstanbul valiliği ve i̇bb'den yapılan son dakika açıklamasında yangının kontrol altına alındığı bildirildi. Edinilen bilgilere göre esenyurt'ta bir bölgede yangın çıktı. İki katlı sitenin çatısındaki yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. Sokak'ta bulunan 5 katlı binanın çatısında saat 10.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta bir boya fabrikasının deposunda yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin yangın tüpleriyle söndürmeye çalıştığı yangına, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. Boya ve tiner bulunan depodaki yangını söndürmek için çalışmalar sürüyor. 60 itfaiye aracı ve 170 personelle müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı. Sokakta bulunan, tekstil ürünleri için lastik üretiminin yapıldığı fabrikanın 3. Bina sakinleri sokağa çıkarken, yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Son dakika haberine göre, i̇stanbul esenyurt'ta bir binada çıkan yangında bir kadın ile çocuk hayatını kaybetti. Esenyurt'ta 30 katlı bir binanın 12'nci katında yangın paniği.

Esenyurt'ta bir binada çıkan yangında anneanne ile 8 yaşındaki torunu hayatını kaybetti. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısında çıkan yangın yandaki binanın çatısına sıçradı. Cumhurbaşkanı erdoğan yüz yüze eğitim için ta. İstanbul esenyurt'taki bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt Ta Yangin Panigi Son Dakika Guncel Haberler
Esenyurt Ta Yangin Panigi Son Dakika Guncel Haberler from img.gazetevatan.com
İstanbul esenyurt'ta, 7 katlı binanın giriş katındaki elektrik panosunda çıktığı öne sürülen yangında üst katlarda mahsur kalan 8 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt'ta bir binanın 2'nci katında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın çevredeki binalara da sıçradı. Haberler.com'un size anlık bildirim göndermesine izin veriyor musunuz? 60 itfaiye aracı ve 170 personelle müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı. İstanbul valiliği ve i̇bb'den yapılan son dakika açıklamasında yangının kontrol altına alındığı bildirildi. Esenyurt haber, türkiye ve esenyurt'tan son dakika haberleri, güncel haberler, namaz vakitleri, spor ve magazin haberleri ve daha fazlasını buradan okuyabilirsiniz.

Esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısında çıkan yangın yandaki binanın çatısına sıçradı.

Esenyurt'taki yangın saat 07.30 sıralarında çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. 04 haziran 2019 salı 14:53. İşte esenyurt kıraç'taki yangının görüntülerini izle! Boya ve tiner bulunan depodaki yangını söndürmek için çalışmalar sürüyor. Mahalle sakinlerinin yangın tüpleriyle söndürmeye çalıştığı yangına, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. İstanbul esenyurt kıraç'ta plastik fabrikasında yangın çıktı. Yangın ile ilgili son dakika gelişmeleri ise herkes tarafından merak ediliyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul esenyurt'ta sabah saatlerinde palet fabrikasında çıkan yangın bitişikteki fabrikalara da sıçradı. İstanbul esenyurt'ta bulunan plastik fabrikasında gece saatlerinde yangın çıktı. 15 şubat 2020 117 0. İstanbul valiliği ve i̇bb'den yapılan son dakika açıklamasında yangının kontrol altına alındığı bildirildi.

Esenyurt'taki yangın saat 0730 sıralarında çıktı yangın son dakika. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code